Oldal kiválasztása

Ez is egy jazznap, és bízvást ajánlható – persze főleg a budapestiek és az onnan agglomeráltak érdeklődésére tarthat számot.

A legismertebb közösségi rádió, a Tilos támogatói hetén, a Tilos Rádió Maratonon (június 8-18) jazz tematikus napot rendeznek. DJ Kolbász szettje után június 12-én, kedden délutántól a Dürer kertben a Knutdut Men, a Best Bad Trip, és a Bujdosó trió adnak koncertet. A programzáró program a Tombola – ez vagy jam session, vagy nem, ez a műsorfüzetből nem derül ki. További részletek a Tilos Rádió honlapján, ahol a műsorfüzet is böngészhető

A Budapest vétel- és vonzáskörzetén kívül élőknek is tudunk Tilosságot ajánlani. A Tilos Rádió önkéntes műsorkészítői kezdettől fogva (tehát sugárzási engedéllyel rendelkező rádióadóként 1995-től) figyeltek a jazzre és fel is hívták rá a figyelmet. Nemrég – ahogy sportnyelven mondják – szintet léptek, mert „Elindult a Tilos Jazz stream, ami mostantól az internet idő végezetéig napi 24 órában fog jazz zenét játszani. Nincs reklám! Nincs hírek! Nincs szöveg! Csak zene!”
Senkit ne zavarjon meg, hogy az adó linkjének elnevezése, mint a Tilos általában, ironikus, mert a jazz azért komoly:
http://stream.tilos.hu/jazzisdead.m3u